Vad är ett Netcapsystem?

Netcaps system är utformat för att täcka flaket på en lastbil eller släpvagn.
Föraren drar kapellet över lasten på bara några sekunder med en hand medan han går längs fordonet. Genom att använda Netcaps system skyddas lasten mot väderförhållanden samt så är farlig klättring på lasten är ett minne blott.

Video Block
PlayPlay
Shadow

Viktiga fördelar med en Netcap

1. Ökar förarens säkerhet.
2. Minskar avsevärt lastning och lossningstider.
3. Lasten är skyddad mot väderförhållanden.

System

Skjutspår

Det glidande spåret i aluminium är basen i Netcap-systemet. Banan har plats för horisontella och vertikala hjul. Hela systemet vilar på de vertikala hjulen. Med andra ord, de måste stödja en hel del vikt, precis som banan. Därför har Netcap utvecklat en plastlist endast för detta ändamål som lätt glider i banan. Denna remsa förhindrar att banan sliter och förlänger hjulens livslängd.Banan är förstärkt i toppen, och som ett resultat av detta kommer gafflarna från en gaffeltruck inte att uppleva några negativa effekter. Dessutom är Netcap-spåret utrustat med en unik egenskap, nämligen ”surrande krokkanaler”. Namnet säger allt: det här är en kanal där en surrkrok kan placeras vid valfri position (TüV-testad). Speciella spår finns för fordon med gafflar. Fråga oss om alternativen!

Ram

Du kan öppna standardramen framifrån och bakifrån. Därför är den designad med en bred, extra stabil vagn framifrån och bak. Beroende på fordonets höjd och längd placeras en eller flera smala vagnar däremellan. Vagnarna är utrustade med plasthjul som har självsmörjande kullager och är sammankopplade med ett diagonalt saxsystem. Det här saxsystemet är utformat på ett sådant sätt att hela ramen blir en enhet och kapellet fälls snyggt upp när systemet öppnas. Om det inte är absolut nödvändigt att öppna fronten ofta så kan du välja att inte ha den främre breda vagnen. Detta har ett positivt inflytande på vikten och måtten på den infogade förpackningen.

Netcap-System

Standardutförandet av ett Netcap-glidande kapell kommer med en slitstark 900 gr / kvm Panama-kapellduk med PVC-beläggning. Kapellet finns i nästan alla färger och kan enkelt levereras med till exempel din företags logotyp, slogan eller till och med ett komplett digitalt tryck.En gummivinkelprofil, som förhindrar att vatten och smuts stänker in, är integrerad längst ner på kapellet. Vi kommer även att installera förstärkningar där det är nödvändigt, till exempel där kapellet kommer i kontakt med aluminiumramen. Kapellduken är fäst vid ramen med ett stort antal kardborrefästen. Ett Netcap-system måste öppnas snabbt och det är därför är bakre delen täckt med en rullande kapellduk med integrerade rullfjädrar som standard. Dessa fjädrar gör att kapellet rullas upp automatiskt så att locket enkelt kan glida framåt över lasten. Du kan också rulla upp den igen med ett rep.

Alternativ

Låsning av överkant. Baksidan kan stängas på två sätt. Vi har utvecklat ett överlås som används som standard för de bakre vagnarna. Handtaget som ingår i leveransen säkerställer att du kan låsa och spänna glidkåpan med minimal ansträngning.

Snabbstängning/
Quicklock

Namnet säger allt. Den här stängningen handlar om hastighet. Dessutom har det flera fördelar. Det ser snyggt ut, har en perfekt anslutning till Netcap-huvudgavel och denna stängning är integrerad i den främre vagnen.

Kapellspänning

Likt många andra glidande NetCap system, är framsidan av systemet utformat med en knuff som har en aluminiumspänningsstång påmonterad. Detta spänningsfält lindas upp med en spännare som du väljer. Som ett resultat dras den främre vagnen mot stammen samtidigt som kapellspännaren.

Takhöjare

En stor fördel med Netcap LPS-systemet är det faktum att det tätar perfekt till nästan alla typer av främre stammar. Det är anledningen till att vi inte levererar som standard. Men vi kan också tillhandahålla ett skott om du vill. Netcap erbjuder släpvagnar eller platta skott av god kvalitet som byggpaket, på ett sätt som gör det enkel och snabbt att montera.

Dörrar

Ert glidande Netcap system kan utrustas med monterade dörrar på begäran. Vi förstärker den bakre vagnen så att glidkåpan förblir stabil under dörrens vikt. Tveka inte att fråga om våra alternativ.

Leverans och montering

Varje kaross- eller trailerbyggare kan enkelt montera ett Netcap system med vår omfattande monteringsmanual. Montering av ett Netcap-system består av ett antal steg:

1. Montering av glidbanan mot chassit

2. Montering och infästning av vagnarna

3. Montering och infästning av stagsystemet

4. Fästning och spänning av presenningen

Monteringstid

Den totala monteringstiden beror främst på dimensioner och alternativ. Vänligen kontakta oss för en faktisk uppskattning. Vagnarna monteras delvis vid leverans. Det enda du behöver fundera på är att fästa stagen och takhissarna. För detta ändamål har Netcap enkla kontakter så att varje vagn kan demonteras med ett ögonblick. Detsamma gäller för stagsystemen så att hela ramen demonteras extremt snabbt och kan skjutas in i spåren!

Behöver du beställa reservdelar?

Referenser som använder Netcap system

Pacton

Vi har arbetat tillsammans med Netcap i flera år.Våra kunder är entusiastiska över systemet och vi som producent är mycket nöjda med Netcaps flexibla och pragmatiska inställning.Sammantaget är detta en utmärkt produkt med ett bra pris / kvalitetsförhållande.

www.pacton.eu

ODS

”Majoriteten av vår bilpark har utrustats med Netcap-system under de senaste 15 åren. Vi måste kunna leverera torra och rena laster till våra kunder. Dessutom lastas och lossas en hel del med huvudkranar. Tack vare Netcap är lastningen helt klart på nolltid. Lastning och lossningstider är kortare och det sparar tid för oss och våra kunder”

www.kloecknermetals.nl

TeKå Fjärrtrafik

Vi har köpt ett 18,6 meters NetCap system som vi rekommenderar då vi är väldigt nöjda med den service vi erhöll och resultatet. NetCaps system gör att vi kan välja mellan att köra öppet eller stängt läge beroende på gods.

DO Trailers är återförsäljare för